Uw PVC vloer kopen in Amsterdam bij Sobik

Een PVC vloer leggen in Amsterdam komt steeds vaker voor in huishoudens en bij bedrijven. Bij Sobik merken we dat steeds meer mensen de aantrekkingskracht van PVC vloeren inzien. Duurzaam, hygiënisch, onderhoudsarm en geluiddempend: niet voor niets worden PVC vloeren in Amsterdam steeds populairder! Als u een PVC vloer wilt kopen in Amsterdam, heeft u een ruime keuze uit veel verschillende soorten designs. Zo hebben we bij Sobik een grote diversiteit aan prints zoals houtdessins in veel verschillende tinten, zandsteen of graniet: bijna alles is mogelijk. PVC vloer kopen in Amsterdam? Neem snel contact met ons op!

Onderhoudsvriendelijke PVC vloer kopen in Amsterdam

Houdt u van mooie vloeren die makkelijk te onderhouden zijn? Dan is een PVC vloer kopen in Amsterdam de perfecte keuze voor u! PVC vloeren van Sobik bestaan uit stroken die stevig aan elkaar worden gelijmd op een harde, vlakke ondervloer. Hierdoor is de vloer waterafstotend en makkelijk schoon te maken. Zo heeft uw vloer de uitstraling die u wenst, én hoeft u zich geen zorgen te maken over vocht-, slijt- of kras-schade. Bovendien kunt u, door een PVC vloer te kopen in Amsterdam, ook een vloerverwarming integreren in uw interieur. Maximaliseer uw comfort door een PVC vloer te leggen in Amsterdam!

De belangrijkste voordelen van PVC vloeren

Een PVC vloer kopen in Amsterdam heeft veel voordelen. Zo hebben PVC vloeren een lange levensduur en bieden veel mogelijkheden op het gebied van design. Andere belangrijke voordelen van PVC vloeren zijn:

 • Duurzaamheid
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Waterbestendig
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Natuurlijke uitstraling
 • Goed te combineren met vloerverwarming

Kies uw PVC vloer in onze showroom!

Bij uw zoektocht naar een nieuwe vloer, staan uiteraard uw persoonlijke wensen en eisen centraal. Door een PVC vloer te kopen in Amsterdam, investeert u in een echte alleskunner. Een PVC vloer leggen is met Sobik zo gedaan. Wilt u de PVC vloeren van Sobik eerst zien en voelen? Kom naar onze showroom en bekijk alle beschikbare opties. Krijg een idee van de verschillende ontwerpen die er zijn en ervaar hoe comfortabel een PVC vloer kan zijn!

Verschillende PVC vloeren

PVC vloeren zijn in verschillende motieven en structuren te verkrijgen. Zo kunt u bij ons terecht voor betonlook PVC, klik PVC, plak PVC, tegellook PVC of visgraat PVC. Deze motieven en structuren zijn weer in verschillende kleurvariaties verkrijgbaar. De mogelijkheden van een PVC vloer zijn dus enorm. Dat maakt dat de PVC vloer enorm populair is bij zowel consumenten als architecten en projectinrichters. Kom snel langs in onze showroom om een PVC vloer in Amsterdam uit te zoeken.

Daarom naar Sobik

Voor een PVC vloer in Amsterdam gaat u natuurlijk naar Sobik. Kom langs in onze showroom om ons grote aanbod PVC vloeren eens te bekijken. Er zit ongetwijfeld een PVC vloer tussen die aan uw wensen voldoet! In onze showroom kunnen we u ook advies op maat bieden. Door onze jarenlange ervaring weten we alles over vloeren en kunnen we u helpen een mooie PVC vloer uit te zoeken. Zo weet u zeker dat u de juiste vloer koopt voor bij u thuis. En u profiteert bij Sobik van nog een aantal voordelen, namelijk:

 • Grootste en leukste showroom van Amsterdam
 • Groot assortiment in tegels en laminaat
 • Beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Snelle levering in heel Nederland
 • Familiebedrijf met veel ervaring

PVC vloer leggen in Amsterdam? Kom naar Sobik!

PVC vloeren zijn er in verschillende patronen en designs. Zo is er altijd wel een kleur of tint die het beste bij uw interieur past. Heeft u een keuze gemaakt en wilt u een PVC vloer leggen in Amsterdam? Neem contact op met Sobik door te bellen naar 020 6004026 of door een e-mail te sturen naar info@sobik-vloeren.nl. Wij verzorgen graag uw perfecte PVC vloer in Amsterdam!