Zoekt u tegels in Amsterdam? Ga naar Sobik!

Bent u op zoek naar mooie tegels in Amsterdam om uw woning mee te verfraaien? Dan bent u bij tegelwinkel Sobik aan het juiste adres! Een woning is niet compleet zonder tegelwerk. Tegels geven uw woning net dat beetje extra. Daarom bieden wij u diverse soorten tegels aan. Onze tegelsoorten variëren in materialen, kwaliteit en prijsklasse. Bij onze tegelhandel is dus voor ieder wat wils! Bent u benieuwd naar ons grote aanbod tegels? Kom dan langs in onze showroom in Amsterdam om de tegels te bekijken.

Uitgebreid aanbod tegels in Amsterdam

Voor tegels gaat u natuurlijk naar Sobik. Wij zijn dé vloerenspecialist van Amsterdam waarbij u terecht kunt voor tegels met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid aanbod tegels in Amsterdam. U kunt bij ons zowel wandtegels als vloertegels kopen. Maar ook badkamer/wc tegels, keuken tegels, mozaïek tegels, decor tegels, handvorm tegels of houtlook tegels. De keuze is enorm! U vindt bij ons ongetwijfeld een soort tegel die bij uw wensen en uw woning in Amsterdam past. Heeft u al een specifieke soort tegels op het oog? Laat dit ons dan gerust weten, zodat wij voor u op zoek kunnen gaan.

Daarom tegels kopen bij Sobik

Tegels kopen in Amsterdam doet u het beste bij tegelwinkel Sobik. Wij bieden u een uitgebreid aanbod tegels met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Maar dat is niet het enige dat wij als tegelhandel aanbieden, ook voor vloeren van laminaat of PVC kunt u bij ons terecht. En wij bieden ook sanitair, badkamermeubels en een traprenovatie aan. Waar kunnen wij u mee helpen? Kies voor tegelwinkel Sobik en u profiteert van de volgende voordelen:

  • Grootste en leukste tegelshowroom van Amsterdam
  • Groot assortiment in tegels en laminaat
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Familiebedrijf met veel ervaring

Bekijk onze tegels in de showroom

Wilt u zeker weten dat u de juiste tegels voor uw woning in Amsterdam koopt? Kom dan langs in de showroom van tegelhandel Sobik. Hier kunt u ons uitgebreide aanbod tegels van dichtbij bekijken. Zo ziet u direct welke tegels u wel en juist helemaal niet mooi vindt. Bovendien kunnen wij u in onze tegelwinkel alles vertellen over de tegels die wij aanbieden en u van persoonlijk advies voorzien. Zo weet u direct welke tegels het meest geschikt zijn voor in uw badkamer, keuken of voor aan uw wanden. Onze showroom is elke dag te bezoeken. Wij zijn namelijk ook op zondagen geopend. Kom gerust eens langs. Dan helpen wij u tegels te vinden voor uw woning in Amsterdam.

Neem direct contact op

Tegelhandel Sobik is dé vloerenspecialist waar u terecht kunt voor tegels in Amsterdam. Bezoek onze showroom om tegels voor uw woning uit te zoeken. Heeft u vragen over onze tegels? Of wilt u graag meer informatie? Dat kan! Neem gerust contact met ons op. Bel of WhatsApp ons op 020 6004026 of stuur een mailtje naar info@sobik.nl.