Een topkwaliteit PVC vloer leggen met Sobik

Niet voor niets wordt een PVC vloer kopen in Haarlem steeds populairder. Deze gewilde vloeren zijn duurzaam, hygiënisch, onderhoudsarm en geluiddempend! Bij Sobik bieden we bovendien tal van verschillende ontwerpen aan, waarmee u altijd een vloer kunt samenstellen die perfect aansluit op uw wensen en interieurstijl. Wilt u een PVC vloer leggen in Haarlem, maar weet u niet waar u moet beginnen? Neem dan eens contact op met Sobik voor meer informatie over de soorten en maten van onze PVC vloeren. Samen komen we er altijd uit! Met ons ruime assortiment kunt u altijd een PVC vloer kopen die aan al uw wensen voldoet.

Waar zijn de PVC vloeren van Sobik van gemaakt?

PVC vloeren bestaan uit drie lagen, de ondervloer, de bedrukte filmlaag (het patroon) en een beschermende toplaag. Deze drie lagen worden tijdens het productieproces samengeperst tot een duurzame en gladde vloer. Let wel op wanneer u een PVC vloer wilt kopen in Haarlem, dat de ondervloer de kwaliteit van de gehele PVC vloer bepaalt. Dit deel geeft uw vloer zijn stabiliteit. Laat u een PVC vloer leggen door Sobik, dan zit u hoe dan ook goed. Elke vloer die wij leveren moet immers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Meer weten over PVC vloeren voordat u een PVC vloer gaat leggen in Haarlem? Bel ons!

PVC vloer leggen in Haarlem: de voordelen

Denkt u erover om een PVC vloer te kopen voor uw woning of kantoor in Haarlem? Dat is een goed idee! PVC vloeren kennen namelijk ontzettend veel voordelen. Een aantal belangrijke zijn:

 • Duurzaamheid
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Waterbestendig
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Natuurlijke uitstraling
 • Goed te combineren met vloerverwarming

Soorten PVC vloeren bij Sobik

Bij Sobik vindt u veel verschillende soorten PVC vloeren. Zo bieden wij u verschillende motieven en structuren aan. Wij beschikken over betonlook PVC, tegellook PVC en visgraat PVC. Al deze structuren en motieven zijn niet van echt te onderscheiden. Neemt u bijvoorbeeld betonlook PVC? Dan lijkt het alsof u een echt betonvloer in huis heeft! Daarnaast kunt u bij ons ook kiezen voor klik PVC en plak PVC. De mogelijkheden zijn dus enorm. Dat verklaart waarom de PVC vloer zo populair is vandaag de dag. Niet alleen onder consumenten, maar ook bij architecten en projectinrichters. Wilt u een mooie PVC vloer in Haarlem laten leggen? Kom langs in de showroom van Sobik en vindt een vloer die bij u past!

Profiteer van onze vele voordelen

Voor een PVC vloer in Haarlem gaat u natuurlijk naar Sobik. Breng een bezoekje aan onze showroom om onze verschillende PVC vloeren eens te bekijken. U vindt in ons ruime aanbod ongetwijfeld een vloer die aan uw wensen voldoet. Kunt u geen keuze maken? Wij staan u graag bij met advies op maat. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen een geschikte vloer te vinden voor uw woning. En wij bieden u nog een aantal voordelen, zoals:

 • Grootste en leukste showroom van Amsterdam
 • Groot assortiment in tegels en laminaat
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Snelle levering in heel Nederland
 • Familiebedrijf met veel ervaring

Kom langs in de showroom en ervaar het zelf

Wanneer u een nieuwe PVC vloer wilt kopen in Haarlem, staan uw persoonlijke wensen en eisen natuurlijk centraal. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste PVC vloer waar u jarenlang van kunt genieten! Wilt u de PVC vloeren van Sobik eerst zien en voelen? Kom naar onze showroom en bekijk alle beschikbare opties. Zo kunt u een keuze maken uit licht hout, donker hout, graniet of zelfs nóg luxere ontwerpen. De keuze is aan u! Heeft u hulp nodig bij een PVC vloer leggen in Haarlem? Ook dan kunt u terecht bij Sobik!

PVC vloer kopen in Haarlem? Neem contact op!

Een PVC vloer bij Sobik vult iedere ruimte perfect aan. Laat ons u helpen bij een topkwaliteit PVC vloer leggen in Haarlem die past bij uw omgeving. Heeft u vragen over onze vloeren of wilt u meer weten? Neem contact op met Sobik door te bellen naar 020 6004026 of door een e-mail te sturen naar info@sobik-vloeren.nl. Sobik helpt u graag bij een PVC vloer kopen in Haarlem!