Uw mooie vloer kopen bij Sobik!

Wanneer u een vloer gaat kopen in Haarlem, wilt u zeker zijn van kwaliteit. Zoekt u een goed bedrijf voor vloeren? Dan bent u bij Sobik aan het juiste adres! Een vloerenwinkel in Haarlem die u kan voorzien van de mooiste vloeren: dat is wat Sobik graag voor u betekent. Voor het kopen van een unieke vloer in Haarlem hoeft u dus niet verder te zoeken. Onze vloerenwinkel heeft alles wat u nodig heeft! Wilt u een PVC vloer? Of kiest u toch een laminaatvloer? Bij onze vloerenwinkel kunt u het allemaal vinden! Heeft het bekijken van de vloeren voordat u deze koopt uw voorkeur? Bezoek dan eens onze showroom en laat uw fantasie de vrije loop! Komt u er niet uit? Laat ons u helpen. Stuur ons gerust een bericht bij vragen of wanneer u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen.

Dit haalt u uit een vloer bij Sobik

Wilt u een nieuwe vloer kopen voor uw woning of bedrijventerrein in Haarlem? Dan moet deze natuurlijk van uitstekende kwaliteit zijn. Om die reden kiest u natuurlijk voor de diensten van onze vloerenwinkel! Zo is de klant bij ons ook écht koning, en gaat er voor ons niets boven de tevredenheid van onze klanten. Dus, wilt u een nieuwe vloer kopen in Haarlem? Kies dan voor onze vloerenwinkel. U kunt uitgaan van kwaliteit, service én een scherpe prijs als u kiest voor Sobik. De vloeren die wij bieden, hebben de volgende eigenschappen:

 • Onderhoudsvriendelijk
 • Betaalbaar
 • Eenvoudig te leggen
 • Kleurvast en vochtbestendig
 • Milieuvriendelijk
 • Veelzijdig

 

Welke vloer kiest u voor in Haarlem?

Het vergt best wat tijd en energie om de perfecte vloer te kiezen voor in Haarlem. Kennis en expertise op het gebied van vloeren heeft niet zomaar iedereen. Schakel in dat geval de hulp in van Sobik Vloeren! We gaan in onze vloerenwinkel voor 100% tevredenheid. Daarom dat we graag voor u klaarstaan bij het beslissen welke vloer u wilt leggen. Gaat u voor een houten vloer of kiest u juist voor een donkere vloer? Als u een vloer wilt kopen voor uw woning, is de stijl wellicht belangrijker dan als deze voor het magazijn op uw werkplaats bedoeld is. Wat uw keus ook mag zijn, Sobik heeft het in huis!

Bekijk onze soorten vloeren in de showroom

Zoekt u een nieuwe vloer voor uw woning in Haarlem, maar weet u nog niet goed welke vloer het beste bij uw woning past? Kom dan eens langs in de showroom van vloerwinkel Sobik om ons brede aanbod aan vloeren te bekijken. U vindt bij ons tegels, laminaat en PVC vloeren. Al deze vloeren zijn weer in verschillende structuren, motieven en kleuren onder te verdelen. Zo kunt u bijvoorbeeld een PVC vloer of laminaat krijgen in betonlook, tegellook of visgraat. Maar ook wandtegels of vloertegels. En nog veel meer. Er zit dus ongetwijfeld een vloer tussen die aan uw wensen voldoet. Bezoek onze showroom en neem een kijkje tussen onze vloeren om uw nieuwe vloer voor in Haarlem te vinden.

Daarom naar vloerwinkel Sobik

Voor een nieuwe vloer in Haarlem gaat u natuurlijk naar vloerwinkel Sobik. Wij bieden u niet alleen een breed aanbod aan vloeren, maar u kunt bij ons ook terecht voor sanitair, badkamermeubels of een traprenovatie. Wij zijn een ontzettend veelzijdige vloerwinkel. Kom langs in onze showroom om te bespreken wat er allemaal mogelijk is. Hier kunnen we u ook bijstaan met advies op maat. Zo heeft u in een mum van tijd uw nieuwe vloer gevonden. Verder bieden wij u:

 • Grootste en leukste showroom van Amsterdam
 • Groot assortiment in tegels en laminaat
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Snelle levering in heel Nederland
 • Familiebedrijf met veel ervaring

Meer info over vloer kopen in Haarlem

Op zoek naar een goed adres voor het kopen van een nieuwe vloer in Haarlem? Bij Sobik zit u goed! Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken door te bellen naar 020 6004026 of door een e-mail te sturen naar info@sobik-vloeren.nl. We helpen u graag bij het kopen van uw nieuwe vloer!