Een topkwaliteit PVC vloer leggen met Sobik

Waarom een PVC vloer kopen in Hilversum? Omdat de PVC vloeren van Sobik duurzaam, hygiënisch, onderhoudsarm en geluiddempend zijn! Of u nu een rustgevende houten vloer wilt, of een robuuste granieten vloer, door een PVC te leggen in Hilversum kunt u nog alle kanten op. Bespaar op dure vloeren en kies voor het gemak en comfort van een PVC vloer. Een PVC vloer kopen in Hilversum is in de laatste jaren alleen maar populairder geworden dankzij de veerkrachtigheid van deze vloer. Uw PVC vloer kopen in Hilversum doet u via Sobik!

 

Waar zijn de PVC vloeren van Sobik van gemaakt?

Een PVC vloer leggen in uw woning of bedrijfspand is in de kortste keren gedaan. Dat is te danken aan de structuur van dit type vloer. Zo bestaat een PVC vloer uit drie lagen: de ondervloer, de bedrukte filmlaag (het patroon) en een beschermende toplaag. Tijdens het productieproces worden de lagen samengeperst tot een duurzame en gladde vloer. Wilt u een PVC vloer kopen in Hilversum, let dan goed op de kwaliteit van de ondervloer. Gelukkig hoeft u zich bij Sobik geen zorgen te maken over kwaliteit, want die garanderen we u. Meer weten over PVC vloeren voordat u een PVC vloer gaat leggen in Hilversum? Bel ons!

PVC vloer leggen in Hilversum: de voordelen

Bent u aan het overwegen om een PVC vloer te kopen in uw woning of bedrijf in Hilversum? Laat ons u zeggen: u zult er geen spijt van krijgen! PVC vloeren kennen namelijk ontzettend veel voordelen. Een aantal belangrijke zijn:

 • Duurzaamheid
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Waterbestendig
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Natuurlijke uitstraling
 • Goed te combineren met vloerverwarming

Ons aanbod PVC vloeren

Wilt u ook van de vele voordelen van PVC kunnen genieten? Neem dan een PVC vloer in Hilversum. De PVC vloeren van tegenwoordig zijn niet meer van echt hout of beton te onderscheiden. Dus kies voor een mooie betonlook PVC vloer, tegellook PVC vloer of visgraat PVC vloer om uw woning mee te verfraaien. Ook kunt u kiezen uit klik PVC en plak PVC. In allerlei kleuren. Ons assortiment PVC vloeren is namelijk enorm. U vindt bij ons dus ongetwijfeld een PVC vloer die bij u en uw woning past. Kom snel langs in onze showroom om onze PVC vloeren eens te bekijken.

Profiteer van onze vele voordelen

Voor een PVC vloer in Hilversum gaat u natuurlijk naar de showroom van Sobik. Hier vindt u veel verschillende PVC vloeren van echte topkwaliteit. Bovendien bieden wij u in onze showroom advies op maat. We vertellen u alles over de PVC vloeren die wij aanbieden en waarom deze wel, of juist niet, in uw woning zou passen. Zo weet u zeker dat u een geschikte vloer voor uw woning in Hilversum koopt. Maar naast goede service, bieden wij u nog meer voordelen. Namelijk:

 • Grootste en leukste showroom van Amsterdam
 • Groot assortiment in tegels en laminaat
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Snelle levering in heel Nederland
 • Familiebedrijf met veel ervaring

Kom langs in de showroom en ervaar het zelf

Wilt u een PVC vloer leggen waar u jarenlang plezier van zult hebben? Dan is de kwaliteit van de vloer van groot belang. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste PVC vloer die duurzaam maar ook mooi is. Wilt u de PVC vloeren van Sobik eerst zien en voelen? Kom naar onze showroom en bekijk alle beschikbare opties. Zo kunt u een keuze maken uit licht hout, donker hout, graniet of nog luxere ontwerpen. Voor hulp of vragen over onze PVC vloeren, kunt u Sobik altijd benaderen.

PVC vloer kopen in Hilversum? Neem contact op!

Door een PVC vloer te leggen in Hilversum, maakt u iedere ruimte tot een mooie, hygiënische en duurzame plek! Laat ons u helpen met een topkwaliteit PVC vloer kopen die bij u past. Heeft u vragen over onze vloeren of wilt u meer weten? Neem contact op met Sobik door te bellen naar 020 6004026 of door een e-mail te sturen naar info@sobik-vloeren.nl.