Uw topkwaliteit vloer kopen doet u bij Sobik!

Op zoek naar de beste vloerenwinkel voor in IJmuiden? Dan bent u aan het juiste adres bij Sobik! Met jarenlange ervaring die we als familiebedrijf hebben, kunnen we u helpen de juiste keuze te maken. Daarom gaat u voor het kopen van een prachtige vloer naar onze vloerenwinkel. Onze assortiment bestaat uit verschillende soorten vloeren, zoals laminaat en PVC. Wilt u de vloeren eerst met eigen ogen zien voordat u een vloer gaat kopen? Bekijk dan ook eens de showroom van Sobik! Komt u er niet uit? Laat de experts van Sobik u een handje helpen. Neem gerust contact met ons op.

Goede kwaliteit, goede prijs bij Sobik

Wilt u een nieuwe vloer kopen voor uw woning of bedrijventerrein in IJmuiden? Dan moet deze natuurlijk van uitstekende kwaliteit zijn. Voor een vloer die aan al uw eisen voldoet, gaat u naar Sobik. Niet voor niets steken wij er bovenuit als het gaat om kwaliteit en service. Dus, wilt u een vloer aanschaffen in IJmuiden? Kies dan voor onze vloerenwinkel. De vloeren die wij leveren voldoen stuk voor stuk aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo mag u bij ons rekenen op vloeren met de volgende eigenschappen:

 • Onderhoudsvriendelijk
 • Betaalbaar
 • Eenvoudig te leggen
 • Kleurvast en vochtbestendig
 • Milieuvriendelijk
 • Veelzijdig

Welke vloer kiest u in IJmuiden?

Het is niet makkelijk een passende vloer te kopen voor in IJmuiden. Professionele kennis van vloeren heeft immers niet iedereen. Schakel in dat geval de hulp in van onze vloerenwinkel! Zo maakt u de beslissing voor het aanschaffen van een vloer onder begeleiding van onze professionele medewerkers. Gaat u voor een graniet-look vloer of kiest u juist voor een flexibele vloer? Wilt u een vloer aanschaffen die bij uw woonstijl past, of een vloer uit onze vloerenwinkel kiezen die past bij de sfeer op uw bedrijf? Als u een keuze heeft gemaakt, zorgen we voor een passende offerte. Bij onze vloerenwinkel kunt u altijd rekenen op kwaliteit!

Bekijk de vloeren van Sobik in de showroom

Wilt u graag een nieuwe vloer in IJmuiden voor uw woning of bedrijfspand, maar weet u nog niet goed welke vloer? Kom dan eens langs in de showroom van Sobik. Als vloerwinkel bieden wij u een breed aanbod aan verschillende soorten vloeren. Van tegels tot laminaat, maar ook PVC vloeren. Deze vloeren kunt u krijgen in allerlei structuren, motieven en kleuren. Er zit vast wel een vloer voor u tussen! Zo hebben wij bijvoorbeeld laminaat en PVC in betonlook, tegellook en visgraat. Maar ook wandtegels en vloertegels. En natuurlijk nog veel meer. Bent u benieuwd naar onze vloeren? En wilt u weten of er een geschikte vloer voor uw woning of bedrijfspand in IJmuiden tussen zit? Kom langs in de showroom van vloerwinkel Sobik om de verschillende vloeren te bekijken.

Uw veelzijdige vloerwinkel

Uw nieuwe vloer koopt u natuurlijk bij vloerwinkel Sobik. U heeft bij ons de keuze uit veel verschillende vloeren. Maar dat is niet het enige wat wij u bieden, u kunt ook bij ons terecht voor sanitair, badkamermeubels of een traprenovatie. Wij zijn ontzettend veelzijdig. Kom gerust langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen u hier ook advies op maat geven om u te helpen een nieuwe vloer voor uw woning of bedrijfspand in IJmuiden te vinden. Bovendien bieden wij u:

 • Grootste en leukste showroom van Amsterdam
 • Groot assortiment in tegels en laminaat
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Snelle levering in heel Nederland
 • Familiebedrijf met veel ervaring

Meer info over vloer kopen in IJmuiden

Bent u overtuigd van onze kwaliteit en kunde, en gaat u uw nieuwe vloer kopen in IJmuiden met Sobik? Wij helpen u graag bij het selecteren van de juiste vloer voor uw woon- of werkruimte. Wilt u meer weten over onze vloeren en toebehoren? Neem dan contact met ons op! Om onze medewerkers te spreken, belt u naar 020 6004026 of stuurt u een mailtje naar info@sobik-vloeren.nl. In onze vloerenwinkel vindt u gegarandeerd uw vloer voor in IJmuiden!