Uw PVC vloer kopen met de beste prijs-kwaliteit verhouding

Wilt u een PVC vloer leggen in Hoofddorp? Dan bent u Sobik aan het goede adres! De aantrekkingskracht van PVC vloeren is niet te ontkennen. En dat is niet zomaar, want PVC vloeren kennen veel pluspunten! Wilt u een PVC vloer kopen die niet alleen duurzaam, hygiënisch, onderhoudsarm en geluiddempend is, maar er ook nog eens mooi uitziet? Sobik helpt u bij het vinden van de juiste vloer voor uw ruimte. Zo hebben we een ruim aanbod aan dessins en patronen, van hout tot graniet. We kunnen u voorzien van de juiste PVC vloer voor de juiste prijs. Wanneer u een PVC vloer wilt leggen met de hulp van Sobik, bent u nooit te duur uit. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Waar PVC vloeren uit bestaan

Als u een PVC vloer gaat kopen in Hoofddorp is het natuurlijk prettig als u weet wat u dan precies in huis haalt. PVC vloeren bestaan namelijk uit drie verschillende lagen: de ondervloer, de filmlaag en de beschermende toplaag. Wanneer u een PVC vloer wilt leggen in Hoofddorp, dient u extra aandacht te hebben voor de ondervloer. Bij Sobik hoeft u zich echter geen druk te maken. Wij selecteren voor uw alleen de beste materialen, zodat uw vloer van de hoogste kwaliteit is. Laat u een PVC vloer leggen door Sobik, dan zit u hoe dan ook goed.

Een mooie PVC vloer kopen? Bekijk onze showroom!

Wilt u een PVC vloer leggen in Hoofddorp, maar bent u benieuwd naar hoe de vloeren van Sobik eruit zien en aanvoelen? Neem dan een kijkje in onze showroom en we vertellen u graag meer over onze diverse modellen. Natuurlijk wilt u een PVC vloer kopen die past bij uw interieur en voorkeuren. Bij Sobik weten we dat het niet alleen gaat om de kwaliteit, maar ook om het uiterlijk van uw PVC vloer. Een hoogwaardige PVC vloer leggen in Hoofddorp wordt u makkelijk gemaakt bij Sobik!

Profiteer van de voordelen van een PVC vloer leggen

Waarom is een PVC vloer kopen voor uw pand in Hoofddorp zo’n goed idee? PVC vloeren kennen veel voordelen ten opzichte van andere soorten vloeren, maar kunnen qua uiterlijk perfect alle andere vloeren nabootsen. Enkele andere belangrijke voordelen zijn:

 • Duurzaamheid
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Waterbestendig
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Natuurlijke uitstraling
 • Goed te combineren met vloerverwarming

Welke PVC vloer kiest u?

Ga naar Sobik voor een PVC vloer in Hoofddorp en u kunt kiezen uit een breed aanbod aan PVC vloeren. Wij bieden u namelijk verschillende motieven en structuren, zoals betonlook PVC, tegellook PVC en visgraat PVC. Neem bijvoorbeeld een betonlook PVC vloer en u heeft de uitstraling van een echte betonvloer in uw huis in Hoofddorp. De PVC vloeren zijn namelijk niet van echt te onderscheiden. Maar hebben wel de voordelen van PVC. Wij hebben ook klik PVC en plak PVC. De mogelijkheden zijn dus enorm als u een PVC vloer bij ons komt uitzoeken. Het is dan ook niet voor niets dat zowel consumenten als architecten en projectinrichters steeds vaker een PVC vloer nemen. Wij zien u graag in onze showroom voor een PVC vloer in Hoofddorp.

Daarom een PVC vloer kopen bij Sobik

Een PVC vloer kopen? Dat doet u natuurlijk bij Sobik. Kom ons brede aanbod PVC vloeren gerust bekijken in onze showroom. Hier kunnen wij u ook advies op maat bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen een vloer voor uw woning in Hoofddorp te vinden die niet alleen bij uw woning, maar ook bij uw wensen past. En we bieden u nog meer, namelijk:

 • Grootste en leukste showroom van Amsterdam
 • Groot assortiment in tegels en laminaat
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Snelle levering in heel Nederland
 • Familiebedrijf met veel ervaring

De beste PVC vloer kopen in Hoofddorp bij Sobik

Heeft u na het lezen van het bovenstaande de beslissing gemaakt om een PVC vloer te leggen voor uw woning of kantoor in Hoofddorp? Vraag ons gerust naar een vrijblijvende offerte of kom langs in de showroom. Neem contact op met Sobik door te bellen naar 020 6004026 of door een e-mail te sturen naar info@sobik-vloeren.nl.